Chefsmenu & menu De Bommelaar


MENU 'DE BOMMELAAR' 
3-gangen à  29.50

Wekelijks wisselend menu, samengesteld uit seizoensproducten
wat de markt te bieden heeft en zoveel mogelijk van duurzame herkomst.
Bel ons gerust om te vragen naar de samenstelling van het menu De Bommelaar voor deze week, 0418-515018.

  CHEFS- MENU
Laat u verrassen met heerlijke gerechten, vis, vlees en/of vegetarisch!
U geeft natuurlijk wel uw wensen door, 
zodat u aangenaam verrast word.

Uitsluitend te bestellen per tafel.

3 gangen menu 35.-        4 gangen menu   45.- 
5 gangen menu 55.-         6 gangen menu   65.-

Bijpassende wijnen worden op verzoek hierbij geschonken en
  half gevulde glaasjes wijn ook mogelijk.

KERSTMENU 2018 à 69.50 p.p. excl. drank. 

Ontvangst met mondvermaakjes van o.a. Vannamei garnaal, Taggiasce olijven, kerriegel & vene cress.
*

Terrine van skrei, venkelsalade, gekonfijte citroen & wintertruffel.
*
Duivenbouillon met romige vadouvan crème & portwijn.
*
Gegrilde kotelet van het everzwijn, spruitjesstamppot, cantharellenjus.
*
Spoom van mandarijntjes, cava, veenbessen & rode basilicum.
*
Reebiefstuk, licht gerookt op de BBQ, pastinaak, gepofte rode ui, witlof & pittige saus met Armagnac.
*
Taartje van mango, vijgencompote, kiwi, witte chocolade, suikerspin & walnoten roomijs.

Eventuele diëten/allergieën kunnen worden doorgegeven en waar nodig passen we het menu aan.